B-to-B events

B-to-B events

Heeft u een netwerkbijeenkomst op de agenda staan? Geen tijd voor organiseren? Geen nood! Content Communicatie gaat graag met u om de tafel om de wensen door te spreken zodat het een succesvolle bijeenkomst wordt waar uw gasten graag op terugblikken. Van gastsprekers tot discussiepanel met moderator, van bedrijfsbezoek tot workshop, de mogelijkheden zijn legio. 

Ten tijde van de geldende maatregelen is het helaas niet mogelijk om een fysieke bijeenkomst te organiseren. Content Communicatie helpt u ook graag om een online webinar te verzorgen. Voor opdrachtgever Greenport Arnhem Nijmegen hebben wij 2 succesvolle webinars mogen coordineren. Interesse in een samenwerking? Neem contact op voor een (virtuele) afspraak! 

Opdrachtgever WOONstichting Gendt kon ook geen fysieke participatiebijeenkomst voor de nieuwe woonwijk Staatsliedenbuurt met huurders en omwonenden houden. Zij hebben in plaats daarvan voor een online sessie gekozen. Content Communicatie nam niet alleen de coordinatie van de livestream voor haar rekening maar was eveneens host van de bijeenkomst. Onderstaand treft u een link naar de opname aan. 

 

© 2024 Content Communicatie
Website door OVK webdesign