Social media berichten

Social media berichten

Plaatst uw bedrijf regelmatig een bericht op Social media zoals Twitter of LinkedIn? Helemaal goed. Door dit te doen blijft uw bedrijf onder de aandacht bij je (potentiële) klant. Wellicht zijn ze op dat moment net op zoek naar uw product of dienst, en worden ze door uw bericht zich bewust van uw organisatie. Likes op berichten helpen om een groot bereik te krijgen. Content Communicatie is ervaren hierin en denkt graag met u mee. Hoe kunt u Social media in zetten om meer naamsbekendheid te genereren? Links plaatsen naar uw website is er één van. 

Welke stappen gaan wij nemen?

- brainstormsessie - wie is de doelgroep? 
Is het al duidelijk wie uw doelgroep is? Top! Indien dit niet het geval is dan kom ik bij u langs om samen te brainstormen en de doelgroep goed in beeld te brengen. Op die manier kunnen wij de boodschap perfect afstemmen op uw doelgroep. 
 
- Content kalender - overzicht wanneer je wat en waar plaatst
Als u Social media frequent als tool gaat inzetten, is structuur aanbrengen onmisbaar. Het geeft niet alleen continuïteit maar het versterkt de boodschap
 
- Tekst schrijven - een korte boodschap is essentiel
Content Communicatie past hier de tekst op aan. Indien u een link plaatst naar uw website waarop meer informatie te lezen is, verhoogt u ook het aantal websitebezoekers.  
© 2024 Content Communicatie
Website door OVK webdesign