Diensten

Diensten

COMMUNICATIEADVIES

Waar gaat het om, wie moeten we bereiken en laten we samen kijken hoe voor u de beste manier is. Ik adviseer u graag over de te volgen communicatiestrategie waarmee we de doelgroep gaan bereiken. Ik schrijf het communicatieplan en stel de optimale middelenmix samen. En mocht er behoefte aan zijn, voer ik het plan ook voor u uit. Een goede strategie is belangrijk, maar ook een goede uitvoering is onmisbaar.

TEKST EN REDACTIE

Goede teksten zijn essentieel voor effectieve communicatie. Tekst voor een brochure, jaarverslag, website, nieuwsbrief of persbericht. Voor iedere uiting schrijf ik een aansprekende en begrijpbare tekst, afgestemd op de desbetreffende doelgroep. Ook het redigeren van bestaande teksten behoort tot de mogelijkheden.

DRUKWERKBEGELEIDING

Mocht u drukwerk zoals een brochure of nieuwsbrief gedrukt willen hebben. Door mijn ervaring met drukwerkbegeleiding en mijn netwerk kunt u rekenen op een goede prijs/kwaliteitverhouding.

EVENTMANAGEMENT

Het organiseren zit mij in het bloed, ik krijg er energie van als ik zie dat een event of beurs succesvol is verlopen. Daar doe je het per slot van rekening voor. In de afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in een dynamische internationale werkomgeving, hierdoor ben ik in staat om goed overzicht te kunnen houden in hectische situaties. Van plan van aanpak tot uitvoering, ik neem graag het gehele traject uit handen. Van de aankleding, publiciteit in de vorm van pers, uitnodigingen, flyers, posters en (social) media campagnes. Ik luister graag naar uw wensen, samen te brainstormen om tot een mooi geslaagd event te komen.

© 2024 Content Communicatie
Website door OVK webdesign